Κίνδυνος τιμωρίας για Φέρντιναντ

Την έκθεση, τόσο του Τούρκου διαιτητή, Τσουνεΐτ Τσακίρ και του παρατηρητή της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει η UEFA για να αποφασίσει αν θα τιμωρήσει τον Ρίο Φέρντιναντ για το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον ρέφερι, στο φινάλε του αγώνα.  



Κίνδυνος τιμωρίας για Φέρντιναντ

Ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», με το σφύριγμα της λήξης και την επιβεβαίωση του αποκλεισμού της ομάδας του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά και την ήττα (2-1) από τη «βασίλισσα» στο «Ολντ Τράφορντ», έτρεξε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για την αποβολή του Νάνι στο 56ο λεπτό. 

Ο Τσακίρ περικυκλώθηκε από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ και ο Φέρντιναντ χειροκροτούσε ειρωνικά για την απόφαση - που βάσει αποτελέσματος - έδειξε ότι άλλαξε όλη την εικόνα της αναμέτρησης και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Πέπε έτρεξε και πήρε προς τα πίσω τον Φέρντιναντ, έτσι ώστε να τον... γλιτώσει, αλλά η UEFA, λόγω και του βίντεο, θα περιμένει πλέον την έκθεση του ρέφερι και του παρατηρητή για να αποφασίσει αν θα τιμωρήσει τον υψηλόσωμο στόπερ.