«Στροφή» στους φθηνούς… Ιγκουαΐν-Λεβαντόφσκι

Την ενίσχυση  της γραμμής κρούσης της θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι «πολίτες» θα αφήσουν τις περιπτώσεις Καβάνι – Φαλκάο και θα πιάσουν αυτές των Ιγκουαΐν – Λεβαντόφσκι.



«Στροφή» στους φθηνούς… Ιγκουαΐν-Λεβαντόφσκι

Η κακή χρονιά της Μάντσεστερ Σίτι, οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στην  έλλειψη ενός παίκτη στην επίθεση, ο οποίος θα σκοράρει για να παίρνει η ομάδα του τα αποτελέσματα που θέλει.

Οι υπάρχοντες επιθετικοί στον σύλλογο του Μάντσεστερ φαίνεται πως δεν τα καταφέρνουν, ενώ πρέπει να συνυπολογιστεί και η ενδεχόμενη αποχώρηση του Έντιν Τζέκο, αλλά και αυτή του Μάριο Μπαλοτέλι, που συνέχισε την καριέρα του στη Μίλαν.

Τα σενάρια ήθελαν τη Σίτι να κινείται για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι της Νάπολι και του Ρανταμέλ Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά σύμφωνα με υπολογισμούς τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν ανέρχονται στα 120 εκ. λίρες περίπου.

Συνεπώς Άγγλος δημοσιογράφος εκτιμά πως οι «πολίτες» θα στραφούν για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαίν και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού το κόστος μεταγραφής και των δύο θα είναι στα μισά χρήματα από ότι στην περίπτωση του πρώτου διδύμου.

Τέλος, από την πλευρά του ο σύλλογος φαίνεται να παραδέχεται το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό και τον Πολωνό, αφού φιλοξένησε το δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του, δηλώνοντας μόνο πως αν υπάρξει κάτι επίσημο θα είναι οι πρώτοι που θα το διαρρεύσουν.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας