«Παραλίες» οι διεθνείς στη Βραζιλία

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου  θα συνδυάσουν οι διεθνείς Άγγλοι κατά την παραμονή της εθνικής ομάδας στη Βραζιλία, το ερχόμενο καλοκαίρι, στη πρόβα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!  



«Παραλίες» οι διεθνείς στη Βραζιλία

Η εθνική Αγγλίας θα βρεθεί στις αρχές Ιουνίου στη Ν. Αμερική για το φιλικό παιχνίδι με τη Βραζιλία, το οποίο ανοίγει τις εορταστικές εκδηλώσεις των Βραζιλιάνων για το ερχόμενο Μουντιάλ.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα από αποκλειστικό θέμα της «Daily Mail», τα «τρία λιοντάρια» θα μείνουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο πάνω στην Κόπα Καμπάνα, τη φημισμένη παραλία του Ρίο.

Μάλιστα, τοι Windsor Atlantica αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της βραζιλιάνικης πόλης, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αυτό που θα αποτελέσει τη …βάση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εάν η ομάδα του Ρόι Χότζον εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Το ξενοδοχείο έχει 37 ορόφους και είναι το ψηλότερο κτήριο στην περιοχή. Το Windsor Atlantic παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα επιλογής ενός από τα 545 δωμάτια, ενώ οι Άγγλοι διεθνείς θα μπορούν να χρησιμοποιούν ακόμη και τρεις ορόφους αποκλειστικά για δική τους χρήση.