Μπενίτεθ: «Μην ανησυχείτε! Θα φύγω»

Επίθεση στους οπαδούς, αλλά και τη διοίκηση της Τσέλσι έκανε ο Ράφα Μπενίτεθ επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι θα αποτελέσει και παρελθόν από τον σύλλογο.



Μπενίτεθ: «Μην ανησυχείτε! Θα φύγω»

«Τεράστιο λάθος» χαρακτήρισε ο Ισπανός τεχνικός το γεγονός ότι η διοίκηση της Τσέλσι του έδωσε τον τίτλο του «προσωρινού» και συνέχισε «Για ποιο λόγο χρειαζόταν να το κάνουν αυτό. Ο προπονητής είναι προπονητής είτε είναι ένα μήνα είτε είναι επτά». Ωστόσο όπως τόνισε είναι επαγγελματίας και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Από τα «πυρά» του Μπενίτεθ δεν γλίτωσαν ούτε οι οπαδοί, οι οποίοι από την στιγμή της πρόσληψης του, το Νοέμβριο, δεν χάνουν την ευκαιρία να τον αποδοκιμάσουν. Το ίδιο συνέβη και στο «Ρίβερσαιντ» και μάλλον ήταν αυτό που οδήγησε τον Ισπανό να …εκραγεί στην συνέντευξη τύπου.

 «Δεν χρειάζεται οι οπαδοί να σπαταλούν πανό και συνθήματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για εμένα. Θα φύγω στο τέλος της σεζόν» δήλωσε ο Μπενίτεθ μετά νικηφόρο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο και συμπλήρωσε πως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και όχι να καταναλώνουν την ενέργεια τους στο να αποδοκιμάζουν ίδιο. «Πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα. Αν η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, σε ποιον θα έχουν κάνει τη χάρη;».

Τέλος, για μια ακόμη φορά επέμεινε πως η σχέση του με τους παίκτες των «μπλε» είναι πολύ καλή και πως ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος που συνεργάζεται μαζί τους.