Αποφασίζει για προπονητή η Κόβεντρι

Τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Μάρκ Ρόμπινς στην τεχνική ηγεσία της Κόβεντρι, αναζητούν οι άνθρωποι της ομάδας, με πάνω από 40 υποψηφίους να έχουν καταθέσει αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση!



Αποφασίζει για προπονητή η Κόβεντρι

Μετά την αποκάλυψη των διοικούντων στην ομάδα πως υπάρχουν 40 υποψήφιοι ως φερόμενοι αντικαταστάτες του Ρόμπινς, πλέον οι άνθρωποι των «Sky Blues» θέλουν να «κλείσουν» το θέμα του προπονητή όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Λι Κάρσλει εκτελεί τα χρέη του προπονητή στην Κόβεντρι μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση στον πάγκο της ομάδας και σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Στιβ Γουάγκοτ, η επιλογή του «εκλεκτού» θα είναι δύσκολη, από τη στιγμή που ψάχνουν έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

«Έχουμε αναλύσει όλες τις παραμέτρους, έχουμε μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε τη λίστα πριν ξεκινήσουμε την τελική διαδικασία της συνέντευξης», τόνισε αρχικά ο Γουάγκοτ και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που κοιτάμε και συνεχίζουμε να έχουμε σε πλήρη ενημέρωση των Λι Κάρσλει, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος