«Διάσημα» tweets για τον τελικό

«Φωτιά» πήρε το Twitter κατά τη διάρκεια του τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Σουόνσι και τη Μπράντφορντ, αλλά και μετά αυτού. Το england365.gr συνέλεξε τα tweets γνωστών ποδοσφαιριστών και σας τα παρουσιάζει.



«Διάσημα» tweets για τον τελικό

Κατά τη διάρκεια του αγώνα γράφτηκαν:

Ο Κάιλ Γουόκερ δήλωνε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το σφύριγμα του διαιτητή:

Κάιλ Γουόκερ @kyle28walker (παίκτης της Τότεναμ): Πολλοί λένε πως η Σουόνσι το έχει ήδη κερδίσει. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία.

«Piece of cake», που λένε και οι Άγγλοι, ήταν το παιχνίδι για τη Σουόνσι σύμφωνα με τον Τζον Χάρτσον. Σε απλά ελληνικά, «πανεύκολο»:

Τζον Χάρτσον @JohnHartson10 (πρώην διεθνής Ουαλός): Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους «κύκνους», κρατάνε τη μπάλα για πλάκα και η Μπράντφορντ δεν μπορεί καν να τους πλησιάσει. Είναι σαν προπόνηση της Σουόνσι. Λένε ότι είναι πολύ σκληρό για τη Μπράντφορντ. Αηδίες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σκληρό άθλημα.

Ο Σέιν Ντάφι απορούσε με την επιθετική δυστοκία της Μπράντφορντ:

Σέιν Ντάφι @ShaneDuffy34 (αμυντικός της Έβερτον): Έχει κανένα σουτ η Μπράντφορντ;

Σίγουρος για την επικράτηση της Σουόνσι ήταν ο Κρις Σαμπά:

Κρις Σαμπά @cs4christsamba1 (αμυντικός της ΚΠΡ): Φαίνεται ότι το έχει καθαρίσει η Σουόνσι.

Ο Ρίο Φέρντιναντ, περίμενε να πάει η διαφορά στα δύο γκολ για να δηλώσει σίγουρος για το ποιος θα κατακτήσει το Λιγκ Καπ:

Ρίο Φέρντιναντ @rioferdy5 (αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): Μίτσου και Ντάιερ. Το παιχνίδι τελείωσε. Πλέον λέω εκ του ασφαλούς ότι θα κερδίσει η Σουόνσι.

Ο Νοέλ Χαντ, μιλώντας απλά αγγλικά, ζήτησε έλεος από τον διαιτητή στην αποβολή που καταλόγισε κατά της Μπράντφορντ:

Νόελ Χαντ @boyhunt (επιθετικός της Ρέντινγκ): Έλα μωρέ ρεφ. Το πεναλτάκι ήταν αρκετό.

Ο Σταν Κόλιμορ σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στον Ντε Γκούζμαν και τον Ντάιερ, για το ποιος θα εκτελέσει το κερδισμένο πέναλτι:

Σταν Κόλιμορ @StanCollymore (πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ): Ο Ντε Γκούζμαν είχε πάρει εντολή πριν από το παιχνίδι να εκτελέσει τα πέναλτι. Ούτε φασαρίες, ούτε δράματα. Καλά έκανε και το εκτέλεσε. Γι΄ αυτόν τον λόγο το ορίζουν από πριν.

Ο Άνταμ Μόργκαν κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Σταν Κόλιμορ:

Άνταμ Μόργκαν @AMorgan94 (επιθετικός της Λίβερπουλ): Έπρεπε να αφήσει τον Ντάιερ να το εκτελέσει. Φανταστικό ποδόσφαιρο από τη Σουόνσι, αλλά στεναχωριέμαι για τη Μπράντφορντ. Εκπληκτικός σύλλογος, ελπίζω να ανεβεί.

Ο Ντάρεν Ίντι, σχολίασε και αυτός τη συγκεκριμένη φάση:

Ντάρεν Ίντι @eadie11 (πρώην επιθετικός της Λέστερ): Δεν έπρεπε να ζητήσει ο Ντάιερ να το εκτελέσει. Ο Ντε Γκούζμαν έπρεπε να προσφερθεί από μόνος του. Αλλά και ο Ντάιερ θα έπρεπε να σεβαστεί κάποιον άλλο που θα ήθελε να σκοράρει.

Μετά τον αγώνα γράφτηκαν:

Ο Τζόλεον Λέσκοτ έδωσε συγχαρητήρια σε αμφότερες τις ομάδες:

Τζόλεον Λέσκοτ @JoleonLescott (αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι): Συγχαρητήρια στη Σουόνσι για τη νίκη αλλά είναι σπουδαίο κατόρθωμα και για τη Μπράντφορντ πως έφτασε στον τελικό. Νομίζω πως οι «κύκνοι» θα τα πάνε καλά στην Ευρώπη.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, συνεχάρη τον Νέιθαν Ντάιερ, κάνοντάς του «χαβαλέ» για το περιστατικό με τον Ντε Γκούζμαν:

Γκάρεθ Μπέιλ @GarethBale11 (ποδοσφαιριστής της Τότεναμ): Συγχαρητήρια Νέιθαν Ντάιερ για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανες φασαρία για το πέναλτι.

Τέλος, από την πλευρά του, ο Μίτσου που σκόραρε μία φορά στον τελικό, ευχαρίστησε τον κόσμο:

Μίτσου @Michuviedo (επιθετικός της Σουόνσι): Πρωταθλητές. Σας ευχαριστούμε όλους.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας