«Δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

Απογοητευμένος που η Μπράντφορντ δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο «Γουέμπλεϊ», στον μεγάλο τελικό του Capital One Cup απέναντι στη Σουόνσι, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 5-0 και να δει την αντίπαλό της να κατακτά το τρόπαιο, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «bantams», Φιλ Πάρκινσον.



«Δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

«Προφανώς, είμαι απογοητευμένος. Δεν καταφέραμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στη Σουόνσι, που είναι μια εξαιρετική ομάδα και έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ σε σημεία που ήταν δύσκολό να αντιδράσουμε, αποδείχθηκε καθοριστικό» σχολίασε αρχικά ο κόουτς της Μπράντφορντ και συνέχισε, αναφερόμενος στην αποβολή του Ντιούκ, στο 57ο λεπτό:

«Επιπλέον, αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακάς μας. Θα μπορούσε ο διαιτητής να δείξει κίτρινη και όχι κόκκινη. Με το σκορ ήδη στο 3-0 πίστεψα ότι θα μπορούσε να δείξει λίγη επιείκεια, αλλά δεν το έκανε. Μετά ήρθε και το τέταρτο και το πέμπτο γκολ.

Όσοι είδαν το ματς, θα αναρωτήθηκαν και αυτοί γιατί μας άφησε ο ρέφερι με δέκα παίκτες. Μήπως μπορούσαμε να το κάνουμε 5-4 και γι’ αυτό θέλησε να συνεχίσουμε με δέκα παίκτες; Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και είναι φυσιολογικό, αφού η Σουόνσι δυσκολεύει όλες τις αντιπάλους της και στην Πρέμιερ Λιγκ».