«Χρυσάφι» στα πόδια του Καβάνι

Έτοιμη να προσφέρει 54 εκ. λίρες στη Νάπολι για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, μετά και τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Τσέλσι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης.



«Χρυσάφι» στα πόδια του Καβάνι

Στροφή στον Έντινσον Καβάνι κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, για τον οποίο είναι έτοιμη να προσφέρει 54 εκ. λίρες για την απόκτηση του Ουρουγουανού. Ψηλότερα στη λίστα των «πολιτών» φαίνεται να ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ωστόσο το όνομα του Κολομβιανού στράικερ έχει συνδεθεί εντονότερα με την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λορέντις, περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ανέφερε πως το μέλλον του Καβάνι είναι ομιχλώδες και αβέβαιο.

«Έχω εξαιρετική σχέση με τον Έντινσον. Έχει συμβόλαιο πέντε ετών με τον σύλλογο, αλλά θα εξετάσουμε το μέλλον του το καλοκαίρι. Αν μπορέσει να με πείσει πως στη Νάπολι δεν θα μπορέσει να κερδίσει κάτι περισσότερο που θα τον ωφελήσει στην καριέρα του, τότε θα φύγει. Ειδάλλως θα μείνει εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας