Θα χάριζε μέρος των μετοχών ο Χάρις

Την πρόθεσή του να χαρίσει το 15% των μετοχών της Πόρτσμουθ σε οπαδούς της ομάδας, εφόσον κατάφερνε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο, είχε ο Κιθ Χάρις, όπως έγινε γνωστό, λίγες μέρες μετά την απόρριψη της πρότασής του από τη Football League.   



Θα χάριζε μέρος των μετοχών ο Χάρις

Ο Άγγλος «deal – maker» είχε εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την αγορά της Πόρτσμουθ, ωστόσο, η προσπάθειά του έπεσε στο κενό, λόγω της «πόρτας» που του… έριξε η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων των χαμηλότερων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Football League έχει ήδη εγκρίνει την πρόταση των «Pompey Supporters’ Trust» για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, εφόσον εκδικαστεί επιτέλους το θέμα με το γηπεδικό και την παραχώρηση του «Fratton Park» από το πρώην αφεντικό της ομάδας, Μπαλράμ Τσανράι.

Ο Κιθ Χάρις, στην προσφορά που είχε καταθέσει, τόνιζε πως είχε πρόθεση να παραχωρήσει δωρεάν το 15% των μετοχών της ομάδας σε οπαδούς της, δίνοντας προτεραιότητα σε κατόχους καρτών διαρκείας. Η απάντηση, όμως, που έλαβε και από το κονσόρτιουμ των «Pompey Supporters’ Trust», ήταν πως «αφού θα πάρουμε το 100%, γιατί να δώσουμε έγκριση για το 15% μόνο;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κιθ Χάρις φέρεται να αποτελεί «συμπαίκτη» του Δημήτρη Βιντιάδη, στην προσπάθεια που κάνει ο τελευταίος για να πάρει την ΑΕΚ στην κατοχή του…