«Αν του το έλεγα δεν θα κοιμόταν»

Μυστικό κράτησε από τον Κάλουμ ΜακΜάναμαν την συμμετοχή του στο νικηφόρο παιχνίδι της Γουίγκαν κόντρα στη Χάντερσφιλντ (4-1) για το Κύπελλο, ο προπονητής του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αφού πίστευε ο 21χρονος δεν θα κοιμόταν από τον ενθουσιασμό του.



«Αν του το έλεγα δεν θα κοιμόταν»

Μόλις λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στη Γουίγκαν και τη Χάντερσφιλντ αποκάλυψε ο Μαρτίνεθ στον ΜακΜάναμαν πως θα ξεκινήσει στον αγώνα, καθώς όπως είπε ο Ισπανός τεχνικός, «αν του το έλεγα νωρίτερα, δεν θα κοιμόταν».

Για την ακρίβεια, ο Μαρτίνεθ δήλωσε: «Είναι φυσικό ταλέντο. Είναι ποδοσφαιριστής παλιάς σχολής. Ενθουσιάζεται με τα παιχνίδια και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν του είπα χθες πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Αν του έλεγα πως θα παίξει, δεν θα κοιμόταν και δεν θα ήταν συγκεντρωμένος στον αγώνα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αντίδραση του 21χρονου όταν έμαθε τα… ευχάριστα: «Σήμερα το πρωί, όταν αντελήφθη πως θα αγωνιστεί ήταν εκστασιασμένος και το έδειξε στο χορτάρι, καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει και στα 90 λεπτά του αγώνα, αν και έπαιξε ολόκληρο αγώνα για πρώτη φορά στη χρονιά».

Τέλος, από την πλευρά του, ο Μαρτίνεθ τόνισε: «Ήταν εξαιρετικό. Η Όλνταμ ήταν εκπληκτική μέχρι τώρα. Πρόκειται να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι μεταξύ μας, στο οποίο θα δείξουμε μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε παιχνίδι είναι βασική προτεραιότητα. Αυτό που είναι σημαντικό για τον σύλλογο είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις. Πιστεύω πως πριν από 2-3 χρόνια δεν είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε 16-17 παίκτες, κάτι το οποίο έχουμε σήμερα και μας δίνει δύναμη. Γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος σήμερα. Μοιάζαμε σαν πραγματική ομάδα. Και αυτό οφείλεται στα άτομα που βρίσκονται εκτός γηπέδου».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας