Πρόκριση για Μπάρνσλεϊ

Μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας εξασφάλισε η Μπάρνσλεϊ, με την ομάδα του Ντέιβιντ Φλίτκροφτ να επικρατεί 3-1 εκτός έδρας της ΜΚ Ντονς.



Πρόκριση για Μπάρνσλεϊ

Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να δείξουν από την αρχή ποιος είναι το… αφεντικό της αναμέτρησης και μόλις στο 3’ ο Ντάγκναλ νίκησε τον Μάρτιν για το 1-0. Ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο ο Χέργουντ διπλασίασε τα τέρματα για τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ, με το 2-0 να είναι αυτό που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι το… πάλεψαν στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1 στο 62’ με τον Μπόντγουιτς. Οι παίκτες του Καρλ Ρόμπινσον προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά όχι μόνο δεν το κατάφεραν, αλλά είδαν τον Ντάγκναλ (με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στο ματς) να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 3-1 που στέλνει τη Μπάρνσλεϊ στους «8» του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ΜΚ Ντονς, λόγω της αποβολής του Άλαν Σμιθ στο πέμπτο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΚ Ντονς: Μάρτιν, Οτσεμομπόρ, ΜακΚένζι, Γουίλιαμς, Λιούινγκτον, Πότερ, Χάρλεϊ (46’ Τσίκσεν), Πάουελ, Τσάντγουικ, Μπόντγουιτς (67’ Λάινς), Σμιθ

Μπάρνσλεϊ: Στιλ, Γουάισμαν, Κρέινι, Κένεντι, Γκόλμπουρν, Χάσελ (70’ Ντέλαπ), Πέρκινς, Ετούχου (57’ Ο’ Μπραίαν), Μέιλις, Ντάγκναλ, Χέιργουντ (46’ Σκότλαντ)