Ανρί: «Στην Άρσεναλ με χίλια»

Εκεί όπου «έφτιαξε» το όνομά του, αγάπησε τον κόσμο και αγαπήθηκε όσο λίγοι, θέλει να επιστρέψει ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος επιθετικός, εξέφρασε τη σφοδρή του επιθυμία για να αποτελέσει ξανά μέλος της Άρσεναλ, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση, αρκεί να είναι κοντά στον σύλλογο.



Ανρί: «Στην Άρσεναλ με χίλια»

Η αγάπη του Ανρί για τους «κανονιέρηδες» είναι δηλωμένη και φαίνεται ότι καμία άλλη ιδιαίτερη σχέση ομάδας με ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να συγκριθεί με τα συναισθήματα του Γάλλο προς τους Λονδρέζους.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τη New York Red Bulls, αλλά σίγουρα, είτε λίγο πριν «κρεμάσει» τα παπούτσια του, είτε στο φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Ανρί τόνισε πως θέλει να εμπλακεί ξανά στην Άρσεναλ.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να επιστρέψω στην Άρσεναλ. Έχω τον σύλλογο μέσα στην καρδιά μου και είναι η ομάδα που υποστηρίζω. Είμαι οπαδός της Άρσεναλ. Αν θα μπορούσα να επιστρέψω εκεί, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε από οποιοδήποτε άλλο πόστο θα ήμουν ευτυχισμένος. Δεν εξαρτάται όμως από εμένα. Εγώ εκφράζω την επιθυμία μου για να επιστρέψω στην ομάδα, δεν είναι εύκολο όμως. Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου με τη New York Red Bulls».