Αγώνα δρόμου κάνουν Γουίλσιρ και Κοσιελνί

Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο για την κατάσταση των Τζακ Γουίλσιρ και Λοράν Κοσιελνί περιμένει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Μπλάκμπερν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, σε αντίθεση με τον Τόμας Βερμάελεν που θα βρίσκεται στην αποστολή. 



Αγώνα δρόμου κάνουν Γουίλσιρ και Κοσιελνί

Οι «κανονιέρηδες» προετοιμάζονται για ακόμα μια αναμέτρηση με ομάδα από την Τσάμπιονσιπ, έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπράιτον στον προηγούμενο γύρο και ο Αλσατός κόουτς του συλλόγου αγχώνεται για τις περιπτώσεις των Γουίλσιρ και Κοσιελνί.

«Ο Τζακ θα υποβληθεί σε εξετάσεις τόσο σήμερα, όσο και την Παρασκευή. Δείχνει καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το Σάββατο. Ο Λοράν έχει πρόβλημα στη γάμπα και όπως και με τον Γουίλσιρ, έτσι και με αυτόν θα μάθω την Παρασκευή αν θα μπορώ να τον υπολογίζω» είπε ο Βενγκέρ, για να ξεκαθαρίσει πως ο Τόμας Βερμάελεν θα είναι έτοιμος και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα, τόνισε: «Ο Ράμσεϊ είναι μια χαρά. Ο Σανιά επίσης. Ο Τζένκινσον είναι τιμωρημένος, ενώ και ο Ντιαμπί είναι διαθέσιμος».