Φαν Πέρσι: «Έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο»

Τίποτα δεν παίρνει ως δεδομένο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και αυτό θέλησε να τονίσει μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που δίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.   



Φαν Πέρσι: «Έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο»

Ο Ολλανδός αστέρας που στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε δοκάρι και μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τσάμπι Αλόνσο να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, δήλωσε:

«Είχαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες και η αλήθεια είναι ότι αν μου έλεγε κάποιος πριν το ματς ότι θα φεύγαμε από τη Μαδρίτη με το 1-1, τότε θα το δεχόμουν και με το παραπάνω. Πιστεύω πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το απόλαυσε ο κόσμος που το είδε. Έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορείς να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. Έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο…».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων», Ντάνι Γουέλμπεκ, είπε: «Ήξερα ακριβώς που θα στείλει τη μπάλα ο Γουέιν από το κόρνερ, πήρα τη θέση μου μέσα στην περιοχή και ευτυχώς σκόραρα. Ήρθαμε στο Μπερναμπέου για να παίξουμε το παιχνίδι μας και όχι απλά για να θαυμάσουμε το γήπεδο».