Αρνήθηκε τον Άγιαξ και περιμένει... αγγλικό κάλεσμα

Εν αναμονή πρότασης από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, που αρνήθηκε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγιαξ.



Αρνήθηκε τον Άγιαξ και περιμένει... αγγλικό κάλεσμα

Αρνητική εξέλιξη είχε η πρόθεση των ανθρώπων του Άγιαξ να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κρίστιαν Έρικσεν, αφού ο νεαρός μέσος επιθυμεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από την πλευρά των αγγλικών συλλόγων, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας στον Ολλανδό, με τον ίδιο να μην έχει τοποθετηθεί για την ομάδα στην οποία θα ήθελε να αγωνιστείί.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Όβερμαρς, επιβεβαίωσε πως ο Έρικσεν αρνήθηκε τη νέα πρόταση που του κατατέθηκε, λέγοντας: «Ο Κριστιάν μας ενημέρωσε ότι δε θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Θεωρώ πως αυτός και ο αντζέντης του θέλουν να εξετάσουν ενδεχόμενες προτάσεις, από το εξωτερικό, το καλοκαίρι. Θέλουμε να μείνει για άλλα δύο χρόνια, αλλά από τη στιγμή που θα φύγει θα είναι έτοιμος να παίξει για το καλύτερο. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν ακόμη και οι μεγλύτεροι σύλλογοι του πλανήτη».

Θυμίζουμε πως ο Έρικσεν έχει εννέα γκολ και 13 ασίστς με τον Άγιαξ, ενώ έχει σκοράρει και κατά της Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας