Δεν απογοητεύεται ο Ρίο

Κάθε άλλο παρά ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ με την απόφαση του Ρόι Χότζον να μην τον συμπεριλάβει στο φιλικό της Αγγλίας κόντρα στη Βραζιλία, τονίζοντας ότι πλέον αφοσιώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Δεν απογοητεύεται ο Ρίο

Για ακόμη μία φορά, ο 34χρονος αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας και όλα δείχνουν πως σιγά – σιγά αυτό το κεφάλαιο θα κλείσει για τον Λονδρέζο.

Ωστόσο ο ίδιος δεν απογοητεύεται με αυτή την εξέλιξη, αφού όπως δήλωσε στο «Manchester evening News» έχει θέσει ως βασική του προτεραιότητα να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ.

«Δεν κάθομαι να σκέφτομαι αν θα ξαναπαίξω στην εθνική. Απλώς παίζω ποδόσφαιρο για τη Μάντσεστερ» δήλωσε αρχικά ο Φέρντιναντ και πρόσθεσε: «Αυτό είναι που αγαπώ και το μόνο που είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξει σε ένα παιχνίδι αφιερωμένο σε αυτόν για το κλείσιμο της καριέρας του με τη φανέλα των «τριών λιονταριών», απάντησε: «Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από την εθνική ακόμη. Αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα ήταν φανταστικό να γίνει ένα παιχνίδι προς τιμήν μου. Αν δε γίνει, δε θα χάσω και τον ύπνο μου».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας