«Όχι» σε Σίτι για Νεϊμάρ

Με «σφραγίδα άρνησης» θα απαντούσε η Σάντος στην περίπτωση που οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι έστελναν λευκή επιταγή για τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του βραζιλιάνικου συλλόγου, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο.



«Όχι» σε Σίτι για Νεϊμάρ
Απότομα… προσγείωσε ο πρόεδρος της Σάντος τους ανθρώπους της Σίτι, όσον αφορά το ενδιαφέρον των «πολιτών» για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Νεϊμάρ.

Ο Ριμπέριο σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν μπορεί να κοστολογίσει το «διαμάντι» της ομάδας του, καθώς επίσης πως θα επέστρεφε την επιταγή στο Μάντσεστερ σε περίπτωση που η Σίτι ζητούσε τη μεταγραφή του.

«Θα έλεγα στους Άγγλους ότι έχω ένα νέο γραμματόσημο για την επιταγή τους. Θα ήταν αυτό  της επιστροφής» είπε και πρόσθεσε: «Σε όσες προσφορές και να έρθουν, η απάντησή μου θα είναι αρνητική. Ο Νεϊμάρ θα μείνει στον σύλλογο σίγουρα μέχρι το 2014 γιατί έχει συμβόλαιο όμως ευελπιστώ ότι θα παραμείνει κοντά μας για πολλά περισσότερα χρόνια. Ο λόγος είναι απλός. Είναι χαρούμενος».

Τέλος, έκανε σύγκριση του ναερού Βραζιλιάνου με τον Πελέ, λέγοντας: «Η βάση των οπαδών μας έχει μεγαλώσει κατά 20% τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι κάτι παρόμοιο με το 1950-60, όταν ο Πελέ αποτελούσε πόλο έλξης ακόμη και για ανθρώπους πέρα από τα σύνορα της πόλης».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας