«Συγγνώμη, αν και δεν τον έφτυσα...»

Ο Γκόραν Ποπόφ, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αποβολή του στο ματς με την Τότεναμ και τόνισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να φτύσει τον Κάιλ Γουόκερ, άσχετα αν φάνηκε έτσι και ο διαιτητής της αναμέτρησης το εξέλαβε με αυτό τον τρόπο.  



«Συγγνώμη, αν και δεν τον έφτυσα...»

Ο Σκοπιανός άσος της Γουέστ Μπρομ, την περασμένη Κυριακή στην ήττα (1-0) της ομάδας του από τα «σπιρούνια», έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που αποβλήθηκε για φτύσιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. 

Εξαγρίωσε τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, έγινε αντικείμενο αρνητικής κριτικής και προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση μέσω της ιστοσελίδας των «baggies», ώστε να απολογηθεί για την πράξη του. 

Όπως αναφέρει, δεν είχε καμία πρόθεση να φτύσει τον Γουόκερ και ο ρέφερι του αγώνα εξέλαβε το περιστατικό με λανθασμένο τρόπο. Παρ' όλα αυτά, ο Ποπόφ ζήτησε μια ειλικρινή συγγνώμη από την ομάδα του και τους ανθρώπους της, ενώ σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με τον άσο της Τότεναμ, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που θα επιδιώξει να έχει μαζί του. 

«Είμαι πολύ λυπημένος για την ενέργειά μου. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από όλους. Πρώτα από τον προπονητή μου που εξαγρίωσα και απογοήτευσα στο παιχνίδι και καταλαβαίνω την αντίδρασή του γιατί και η δική μου τέτοια θα ήταν αν ήμουν στη θέση του. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο παίκτης της Τότεναμ κλώτσησε τη μπάλα στο κόρνερ και του είπα κάτι. Ανταλλάξαμε ορισμένες κουβέντες, αλλά δεν ήταν κάτι τόσο άσχημο. Αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρηση. Όταν τελείωσε αυτό, ο αντίπαλος απομακρύνθηκε από εμένα και εγώ δεν είχα την πρόθεση να φτύσω πάνω του. Έτσι φάνηκε όμως. Ο ρέφερι ήταν κοντά και το είδε. Ήταν πολύ άσχημο και για μένα και δεν κοιμήθηκα τα επόμενα βράδια» ανέφερε ο Ποπόφ στην επίσημη δήλωσή του, ενώ συμπλήρωσε:

«Θα ήθελα επιπλέον να ζητήσω συγγνώμη και από όλους τους οπαδούς μας που είχαν γεμίσει το γήπεδο. Είχε 25.000 κόσμο στις εξέδρες. Είχα κάνει μερικά καλά παιχνίδια, είχα κατακτήσει το βραβείο του MVP πρόσφατα, είχα αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του Δεκεμβρίου, αλλά ό,τι συνέβη την Κυριακή με στεναχώρησε πολύ. Η αποβολή μου άλλαξε όλο το ματς. Οι συμπαίκτες μου ήταν εξαγριωμένοι μετά το παιχνίδι και μου είπαν ότι τους απογοήτευσα. Θα ήθελα ξανά να τους ζητήσω συγγνώμη, τόσο από αυτούς, όσο και από όλους τους φίλους μου, το επιτελείο της Γουέστ Μπρομ και τον προπονητή μου».