100άρης και βασικός!

Αυτό το ματς θα είναι δικό του! Ο Άσλεϊ Κόουλ θα πάρει φανέλα βασικού, το βράδυ της Τετάρτης στη φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία, έτσι ώστε να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και να γίνει ο 7ος κατά σειρά που το καταφέρνει για τα «τρία λιοντάρια».



100άρης και βασικός!

Ο Ρόι Χότζον επιβεβαίωσε, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη «σελεσάο», ότι το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον έμπειρο μπακ της Τσέλσι που ετοιμάζεται να βάλει και αυτός το όνομά του σε ξεχωριστή θέση στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Μετά τους Πίτερ Σίλτον, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπόμπι Μουρ, Μπόμπι Τσάρλτον, Μπίλι Ράιτ και Στίβεν Τζέραρντ, ο Άσλεϊ Κόουλ θα μπει στο κλαμπ των 100άρηδων Άγγλων διεθνών και θα το κάνει με παρουσία στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, το βράδυ της Τετάρτης στο «Γουέμπλεϊ».

«Δεν βλέπω λόγο να μην τον χρησιμοποιήσω και να μην αποθεωθεί και λάβει τις τιμές που του αρμόζουν. Είναι ποδοσφαιριστής άξιος σεβασμού και θαυμασμού και όποιος δεν τον σέβεται, είναι δικό του πρόβλημα. Όχι του Κόουλ...» είπε ο Χότζον.

Όσον αφορά ενδεχόμενο να πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Άσλεϊ Κόουλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε: «Δεν βλέπω κάποιον ιδιαίτερο λόγο να αλλάξω αρχηγό. Νομίζω πως και ο Κόουλ δεν έχει προετοιμάσει τον εαυτό του για κάτι τέτοιο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό η συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα με το εθνόσημο και από μόνο του αυτό, θα κάνει ξεχωριστή τη βραδιά για τον Άσλεϊ».