«Δεν ασχολούμαστε με τον Οντεμβίγκι»

Καμία επιρροή δεν έχει στα αποδυτήρια της Γουέστ Μπρομ, η υπόθεση του Πίτερ Οντεμβίγκι και η απουσία του – μέχρι νεοτέρας – από τα πλάνα του Στιβ Κλαρκ. Αυτό υποστήριξε ο Στίβεν Ριντ, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους.   



«Δεν ασχολούμαστε με τον Οντεμβίγκι»

Ο Οντεμβίγκι, από την περασμένη Παρασκευή και για μια εβδομάδα θα απουσιάζει από τις προπονήσεις των «baggies», έπειτα από σχετική εντολή που του δόθηκε από τη διοίκηση.

Η προσπάθειά του να φύγει από τον σύλλογο, ταξιδεύοντας στο Λονδίνο για να μιλήσει με την ΚΠΡ χωρίς να έχει τη σχετική άδεια, τον έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στο «Χόθορνς». Τόσο, που δεν λείπει και η καζούρα προς το πρόσωπό του, αφού στα αποδυτήρια της ομάδας του, πλέον, υπάρχει μια φανέλα της ΚΠΡ με το όνομά του!

Όποιοι κι αν είναι οι χειρισμοί της διοίκησης της Γουέστ Μπρομ στο θέμα του Οντεμβίγκι, πάντως, δεν θα επηρεάσουν και δεν απασχολούν τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όπως τόνισε ο Στίβεν Ριντ. «Στα αποδυτήρια είμαστε ήρεμοι. Δεν ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και η διοίκηση είναι αυτή που θα το αναλάβει. Έχουμε παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, κοιτώντας μόνο το συμφέρον της ομάδας» δήλωσε.