Στην πόρτα της εξόδου ο Ντι Κάνιο

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Σουίντον εξετάζει ο Πάολο Ντι Κάνιο.



Στην πόρτα της εξόδου ο Ντι Κάνιο

Ο Ιταλός προπονητής εμφανίζεται απογοητευμένος με την πολιτική της διοίκησης κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και την αθέτηση υποσχέσεων προς το πρόσωπό του.

Αφορμή στάθηκε η πώληση του δεξιού εξτρέμ της ομάδας, Ματ Ρίτσι, στη Μπόρνμουθ, ενός ποδοσφαιριστή που αποτελούσε βασική επιλογή του Ντι Κάνιο το τελευταίο 1,5 χρόνο.

«Με μεγάλη μου λύπη εκδίδω αυτήν την ανακοίνωση και το κάνω διότι οι εξαιρετικοί φίλαθλοι της Σουίντον πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Τον τελευταίο καιρό οι κινήσεις της διοίκησης με τις πωλήσεις έχουν υπονομεύσει το έργο μου, καθώς έγιναν χωρίς τη δική μου συγκατάθεση. Θα είχα αποχωρήσει καιρό τώρα από την ομάδα, αλλά δεν το κάνω για τους παίκτες μου και τον κόσμο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Πάολο Ντι Κάνιο.

Ο 44χρονος προπονητής βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Σουίντον από τον Μάιο του 2011 και την περσινή σεζόν την οδήγησε στην κορυφή της League Two και την άνοδο.

Φέτος οι «Robins» βρίσκονται μετά από 28 ματς στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της League One και το -6 από την κορυφή και τις Τρανμίρ και Ντονκάστερ.