«Για πάντα στην καρδιά μου η Σίτι»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε πως ο σύλλογος και οι οπαδοί του θα έχουν για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. «Ευχαριστώ και πάντα θα ευγνωμονώ τον Μαντσίνι για όλα όσα έκανε» τόνισε για τον πρώην, πλέον, προπονητή του!   



«Για πάντα στην καρδιά μου η Σίτι»

Ο Ιταλός επιθετικός επαναπατρίστηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε καλές και άσχημες στιγμές, πανηγύρισε έξαλλα, λυπήθηκε, είχε ατελείωτες κόντρες με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά αποχωρώντας, αφήνει πίσω μόνο φίλους…

«Θα θυμάμαι για πάντα τους συμπαίκτες μου που ήταν καταπληκτικοί, τον προπονητή μας και τους οπαδούς μας. Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι, είναι οι καλύτεροι σε ολόκληρη την Αγγλία και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όπως ακριβώς και η ομάδα. Πέρασα καταπληκτικά και ο σύλλογος έχει λαμπρό μέλλον. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους και ίσως κάποια μέρα να τα ξαναπούμε» είπε ο Μάριο Μπαλοτέλι, για να σταθεί στις πιο χαρούμενες μέρες που βίωσε στο Μάντσεστερ:

«Θεωρώ ότι η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή. Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η “εξάρα” στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, η σχέση του με τον οποίο πέρασε από χίλια κύματα, αλλά ουδέποτε κλονίστηκε η εκτίμηση του ενός προς τον άλλον: «Μίλησα με όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο κόουτς με στήριξε σε όλη την καριέρα μου στη Σίτι και πάντα θα τον ευγνωμονώ. Έμαθα πολλά στη Σίτι, αλλά ήρθε η ώρα να ωριμάσω και να βιώσω νέες εμπειρίες». 

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Μάντσεστερ Σίτι: