«Ναι» στην αναδιάρθρωση απο την SPL

Την στήριξη τους στα σχέδια αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος  αποφάσισαν σε σημερινή τους συνάντηση οι 12 σύλλογοι που απαρτίζουν την Πρέμιερ Λιγκ στην Σκωτία.



«Ναι» στην αναδιάρθρωση απο την SPL

Σε μια κίνηση που θα τις φέρει αντιμέτωπες με την Ρέιντζερς προχώρησαν οι 12 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που ομόφωνα αποφάσισαν σήμερα να υποστηρίξουν την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.  Αν κάτι τέτοιο εφαρμοστεί, η Ρέιντζερς θα παραμείνει και πάλι στην τελευταία κατηγορία του πρωταθλήματος, αφού επί της ουσίας η νέα τρίτη κατηγορία (National Football League) θα απαρτίζεται από οκτώ ομάδες της σημερινής δεύτερης κατηγορίας και τις δέκα της τωρινής τρίτης κατηγορίας όπου αγωνίζεται η Ρέιντζερς.  

Σύμφωνα με τις προτάσεις που τέθηκαν υπό ψηφοφορία στο νέο πρωτάθλημα το οποίο θα διοργανώνεται από μια νέα –ενοποιημένη- λίγκα, η  Πρεμιερ Λιγκ  και η Τσάμπιονσιπ  θα αποτελούνται από 12 συλλόγους η κάθε μια και θα υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που θα απαρτίζεται από 18 συλλόγους.   

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές μέρες ο εκτελεστικός διευθυντής της Ρειντζερς Τσαρλς Γκριν είχε απειλήσει με αποχώρηση της ομάδας από το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο σε περίπτωση που προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης.