Κι όμως κινδυνεύει η θέση του

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον πάγκο της Ολνταμ ο Πολ Ντίκοφ παρά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας με την πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας εις βάρος της Λίβερπουλ. Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, έχουν φέρει τις σχέσεις διοίκησης και προπονητή σε οριακό σημείο.



Κι όμως κινδυνεύει η θέση του

Η Όλνταμ μετράει επτά ήττες και μια ισοπαλία από τις αρχές Δεκεμβρίου και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ντίκοφ γνώριζε ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε «επικίνδυνα» όρια όσον αφορά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και πριν την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ και δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι παρά τη χθεσινή τεράστια επιτυχία. 

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Σάιμον Κόρνεϊ. Ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε λίγο μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ ότι οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τη συνομιλία που θα έχει με τον Ντίκοφ. «Μέρες σαν αυτή είναι εξαιρετικές αλλά πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Ο υποβιβασμός θα είναι καταστροφικός» επεσήμανε ο Κόρνεϊ.

Αβέβαιος για το μέλλον του παρουσιάστηκε και ο Ντίκοφ, ο οποίος άφησε πάντως μια νότα αισιοδοξίας «Έχω κατακτήσει πάρα πολλά στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής αλλά μια πρόκριση επί της Λίβερπουλ έχει άλλη σημασία. Ωστόσο δεν ξέρω αν είναι αρκετή για να σώσει τη δουλειά μου. Ελπίζω ότι όταν θα αντιμετωπίσουμε την Έβερτον στον επόμενο γύρο, θα είμαι πάλι εδώ» τόνισε ο Ντίκοφ.