O Mουρίνιο και οι άλλοι...

Μετά τον αποκλεισμό από τη Σουόνσι από το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι έχει ελάχιστες πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο τίτλο φέτος και πλέον δεν  θα υπάρχει λόγος να συνεχίσει ο Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία. Το england365.gr παρουσιάζει τους πιθανούς διαδόχους του στον πάγκο.



 O Mουρίνιο και οι άλλοι...
Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, διαδεχόμενος τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ωστόσο ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει πολλά και το καλοκαίρι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο Αμπράμοβιτς να του ανανεώσει το συμβόλαιο.
Ο Ρώσος μεγιστάνας θα αναζητήσει νέο προπονητή και οι επικρατέστεροι φαίνεται να είναι οι εξής, με τον Μουρίνιο να είναι το μεγάλο φαβορί!
 
Ζοζέ Μουρίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης)
 
Ενας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, δύσκολα θα συνεχίσει στη μαδριλένικη ομάδα και μετά το καλοκαίρι, καθώς οι σχέσεις με τους παίκτες είναι σε οριακό σημείο, ενώ δεν απολαμβάνει πλέον και της εκτίμησης των οπαδών. Είναι ο προπονητής που έχει παραμείνει το μεγαλύτερο διάστημα στους «μπλε» στην εποχή του Αμπράμοβιτς και οι οπαδοί των Λονδρέζων τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του. Με τον Αμπράμοβιτς η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά ο Ρώσος γνωρίζει άριστα τις δυνατότητες του και ότι είναι ο άνθρωπος που πήγε την Τσέλσι στην κορυφή. 
 
Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο Μαδρίτης) 
 
Ενας από τους ραγδαία ανερχόμενους προπονητές είναι στη λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης από το περασμένο καλοκαίρι, όταν συνέτριψε την Τσέλσι στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ηδη ο Αργεντινός τεχνικός έχει καταφέρει να οδηγήσει ψηλά την Ατλέτικο που είναι δεύτερη πίσω από τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και σύμφωνα με την Daily Mail ο Ρώσος μεγιστάνας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον πάρει πακέτο μαζί με τον Ρανταμέλ Φαλκάο, τον Κολομβιανό επιθετικό που τόσο θαυμάζει ο Αμπράμοβιτς.
 
Μίκαελ Λάουντρουπ (Σουόνσι)
 
Ο άνθρωπος που απέκλεισε την Τσέλσι από το Λιγκ Καπ, φτιάχνει συνεχώς το όνομα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ηδη έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του στην 9η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και να την οδηγήσει στον τελικό του Λιγκ Καπ, μόλις στην πρώτη χρονιά που ανέλαβε την ομάδα. Ο Δανός πρώην διεθνής άσος έχει πολλούς θαυμαστές για το ελεύθερο και επιθετικό στιλ παιχνιδιού που έχει προσδώσει στη Σουόνσι και ο Αμπράμοβιτς είναι θαυμαστής του συγκεκριμένου τρόπου παιχνιδιού.
 
Ντέιβιντ Μόγιες (Εβερτον)
 
Η σταθερότητα της Εβερτον τα τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ οφείλεται φυσικά στον Μόγιες. Καταφέρνει και αναδεικνύει τα καλύτερα από τους παίκτες του και ήδη είναι από τα πιο σεβαστά ονόματα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Δείχνει έτοιμος να κάνει το άλμα σε μεγαλύτερη ομάδα και είναι από τους υποψήφιους για τους «μπλε».
 
Γκους Χίντινγκ
 
Ο Ολλανδός προπονητής μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος, αλλά αποδεδειγμένα όπου έχει δουλέψει, έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του. Εχοντας εργαστεί στο παρελθόν στην Τσέλσι, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Αμπράμοβιτς αν και ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, θα ήθελε κάτι καινούργιο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.