Να...αγιάσει το πόδι του Αζαρ

Μπορεί πολλοί να επέκριναν τον Εντεν Αζαρ για την κλωτσιά του σε ballboy που είχε καλύψει με το σώμα του τη μπάλα για να κάνει καθυστερήσεις στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ της Τσέλσι με την Σουόνσι, ωστόσο ο Βέλγος έχει αρκετούς υποστηρικτές. 



Να...αγιάσει το πόδι του Αζαρ

Πρώτος και καλύτερος που έσπευσε να υπερασπιστεί τον άσο της Τσέλσι ήταν το όχι και τόσο φρόνιμο παιδί, ο  Τζοι Μπάρτον ο οποίος τόνισε πως το «μόνο έγκλημα του Αζαρ ήταν ότι δεν τον κλώτσησε αρκετά δυνατά».    

Ενώ και η κοινή γνώμη φαίνεται να δικαιώνει τον Αζαρ, καθώς σε γκαλοπ  της εφημερίδας Liverpool Echo το 58% θεωρεί υπεύθυνο το 17χρονο ballboy και μόλις το 16% ρίχνει ευθύνες στον Βέλγο.

Ωστόσο ο νεαρός Τσάρλι Μόργκαν ελάχιστα πρέπει να ασχολείται με την άποψη του κοινού. Όπως αποκαλύπτουν τα  βρετανικά μέσα  ο 17χρονος είναι κληρονόμος μιας περιουσίας 42 εκατομμυρίων λιρών που έχει ο πατέρας του, Μάρτιν, ο οποίος είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Σουόνσι. 

Ο Μάρτιν Μόργκαν είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ουαλία και ασχολείται με ξενοδοχειακές και οικοδομικές επιχειρήσεις.    

Κάποιοι να έσπευσαν να σχολιάσουν πως μπορεί ένας ποδοσφαιρικός σουπερ σταρ που αμείβεται με 170.000 λίρες την εβδομάδα, να χτυπά ένα ball boy, ωστόσο όπως τόνισε ένας πρώην συμμαθητής του «Ο Τσάρλι πρέπει να είναι το πλουσιότερο ball boy στο ποδόσφαιρο».

Ο 17χρονος είχε προαναγγείλει στο twitter πως στο χθεσινό ματς θα έκανε την τελευταία εμφάνιση του ως ball boy και μάλιστα είχε τονίσει πως θα ήταν χρήσιμος για τις καθυστερήσεις.  «Είναι τρελός με τη Σουόνσι. Αυτό που έκανε είναι λίγο χαζό, αλλά θεωρώ πως είναι κακομαθημένο λόγω των χρημάτων του μπαμπά του» σχολίασε ο συμμαθητής του. 

Μάλιστα τον συμμαθητή του έρχονται να επιβεβαιώσουν και κάποιες «κινήσεις» του 17χρονου, ο οποίος επιδεικτικά μοιράστηκε με τους followers του στο twitter αρκετές φωτογραφίες από ακριβές αγορές του σε μεγάλους οίκους μόδας αλλά και αποδείξεις αξίας πολλών χιλιάδων λιρών έπειτα από...νύχτες διασκέδασης!

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ζήτησε συγγνώμη ο Αζάρ