«Ο Φαν Πέρσι δεν παίζει μόνος του»

Την απάντησή του σε όσους θεωρούν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαρτάται από την ημέρα στην οποία θα βρεθεί ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, έδωσε ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον. «Έχουμε κι άλλους παίκτες, δεν είναι μόνο ο Ρόμπιν. Είμαστε ομάδα και δεν στεκόμαστε σε άτομα» είπε ο Σκοτσέζος προπονητής.   



«Ο Φαν Πέρσι δεν παίζει μόνος του»

Ο Ολλανδός αστέρας με 21 γκολ έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Ο Φέργκιουσον, όμως, δεν θέλει να σκεφτεί κανείς στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα παίζει… μόνο του και ξέρει ότι το κλειδί για τις επιτυχίες είναι η ενότητα και το ομαδικό πνεύμα.

«Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι η ομάδα μας εξαρτάται από συγκεκριμένα άτομα. Στο παρελθόν, υπήρξαν στο ρόστερ μας ποδοσφαιριστές που έκριναν αναμετρήσεις και ουσιαστικά οφειλόταν σε αυτούς η πορεία μας. Ο Ερίκ Καντονά ήταν τέτοιος παίκτης. Τώρα, όμως, δεν είναι μόνο ο Ρόμπιν. Είναι και οι Ερνάντες και Ρούνεϊ που κάθε φορά προσφέρουν και βοηθούν με τα γκολ τους, είναι ακόμα και οι αμυντικοί, ο Έβανς και ο Εβρά που έχουν καταφέρει να σκοράρουν και να πετύχουν σημαντικά γκολ» είπε ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον.

Όσο για τους ισχυρισμούς του Ρομπέρτο Μαντσίνι πως ο Φαν Πέρσι μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη σωστή ομάδα, τη σωστή στιγμή. Έχει νοοτροπία νικητή και αυτό είναι πολύ σημαντικό».