«Ok» ο Βίντιτς, χάνει Τότεναμ ο Γιανγκ

Ευχάριστα ήταν τα νέα που άκουσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάσταση των Νεμάνια Βίντιτς και Άσλεϊ Γιανγκ. Όλα καλά με τον Σέρβο αμυντικό, την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις ο Άγγλος εξτρέμ που χάνει το κυριακάτικο ματς με την Τότεναμ.



«Ok» ο Βίντιτς, χάνει Τότεναμ ο Γιανγκ

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν πύρρειο τη νίκη (2-1) των «κόκκινων διαβόλων» επί της Λίβερπουλ, το μεσημέρι της Κυριακής, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βίντιτς, στον οποίο πιστώθηκε το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ και ο Γιανγκ, αποχώρησαν με προβλήματα στα γόνατά τους, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, είχαν ευχάριστα αποτελέσματα.

Ο Σέρβος αμυντικός δεν έχει κανένα πρόβλημα και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος, ενώ ο Γιανγκ, αισθάνεται ενοχλήσεις, που όμως θα του στερήσουν τη συμμετοχή μονάχα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Τότεναμ.

«Ο Νεμάνια είναι μια χαρά. Ο Άσλεϊ απλά θα χάσει το ματς της Κυριακής και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα» είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.