«Πάρτι» τα ποντίκια στο «Ολντ Τράφορντ»

Τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ θεωρούνται από τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως, όμως μετά την επίσκεψη της  υγειονομικής επιτροπής ελέγχου τροφίμων η άποψη αυτή μπορεί να δεχθεί  αρκετές ενστάσεις .  



«Πάρτι» τα ποντίκια στο «Ολντ Τράφορντ»

Μπορεί το «Ολντ Τράφορντ» να αποτελεί απόρθητο κάστρο για όποιον θέλησει να το κατακτήσει, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που στη Γιουνάιτεντ δεν έχουν καταφέρει να τους εξουδετερώσουν ακόμη.

Στο «Θέατρο των ονείρων» διαπιστώθηκε έντονη δραστηριότητα τρωκτικών και για το λόγο αυτό ζητήθηκε από τους υπεύθυνους του γηπέδου να ελέγξουν την κατάσταση και λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Το ίδιο πρόβλημα είχε εντοπιστεί και σε προηγούμενο έλεγχο, αλλά όπως φαίνεται δεν δόθηκε λύση.

Η υγειονομική υπηρεσία  που επισκέφτηκε όλα τα γήπεδα των ομάδων που αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος,  είχε εντοπίσει   στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ληγμένα γεύματα γαλοπούλα, ενώ  είχαν βρεθεί και κατεψυγμένες πίτες που είχαν κακή σήμανση. Ωστόσο μετά από νέο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε οι συνθήκες είχαν βελτιωθεί και η κατάσταση χαρακτηρίστηκε «γενικά εξαιρετική».   

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο «Κρέιβεν Κότατζ» οι αρχές διαπίστωσαν  πως τα ψωμάκια φυλάσσονταν κάτω από έναν νιπτήρα, ενώ στον τοίχο υπήρχε μια τρύπα που έδινε πρόσβαση σε διαφόρων ειδών παράσιτα.  

Κακή ήταν η εικόνα που παρουσίασε η Ρέντινγκ, καθώς η αρμόδια υπηρεσία βρήκε αράχνες και νεκρά έντομα σε σημείο όπου ετοιμάζονταν ποτά, ενώ η Σουόνσι σέρβιρε άψητο κοτόπουλο, ενώ μια συσκευασία ζαμπόν παρέμενε ανοιχτή στην κουζίνα. 

«Ένοχοι» για παραβάσεις μικρότερης σημασίας  βρέθηκαν η Σαουθάμπτον, η Στόουκ, η Αστον Βίλα, η Γουίγκαν, η ΚΠΡ και η Γουεστ Χαμ.

Από την άλλη, εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν η Αρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Εβερτον, η Τότεναμ, η Νιουκάστλ και η Σάντερλαντ.