Σκόουλς: «Μεγαλύτερο το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ»

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ μπορεί να δεσπόζει τα τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, από τη στιγμή που οι δύο σύλλογοι της πόλης διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλήματος, ωστόσο, τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ βάζουν όλα τα υπόλοιπα στη σκιά τους, όπως δήλωσε ο Πολ Σκόουλς.



Σκόουλς: «Μεγαλύτερο το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ»

Ο Άγγλος μέσος, έχει φάει… με το κουτάλι τα παιχνίδια κόντρα στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στην πολύχρονη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους» και ετοιμάζεται για ακόμα ένα, την προσεχή Κυριακή, στην 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως υποστήριξε, μπορεί τα παιχνίδια κόντρα στη Σίτι να προκαλούν… «πολεμικό» κλίμα στο Μάντσεστερ, αλλά οι κόντρες με τη Λίβερπουλ, είναι τεράστιας σημασίας και έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο φίλαθλο κοινό παγκοσμίως και όχι μόνο στην Αγγλίας.

«Το επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αυτή τη στιγμή να την κατατάσσει πάνω από τη Λίβερπουλ, αλλά θα πάρει πολλά χρόνια στους «πολίτες» για να καταφέρουν όλα αυτά τα οποία έχει πετύχει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Η Λίβερπουλ, ιστορικά, είναι η μεγάλη μας αντίπαλος και πάντα τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ θα είναι τα πιο εντυπωσιακά, με τη μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο» είπε ο Σκόουλς, που όμως σημείωσε ότι:

«Είμαι σίγουρος, ωστόσο, πως η Σίτι, με την πρόοδο που σημειώνει και τους ρυθμούς που ακολουθεί, θα ξεπεράσει τους “κόκκινους”».