Ο Ρόμπιν… των οπαδών

Το θέμα της προσαρμογής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφορούσε μονάχα τη βοήθεια που θα του παρείχαν οι συμπαίκτες του, αλλά και η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι το αναγνώρισε και έκανε ειδική μνεία στον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων».



Ο Ρόμπιν… των οπαδών

Ο Ολλανδός αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δείχνει ικανός να ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Οι οπαδοί τον λατρεύουν, ο ίδιος απολαμβάνει κάθε λεπτό συμμετοχής του με τη φανέλα του συλλόγου και η στήριξη που απολαμβάνει από τον κόσμο της ομάδας, όπως τόνισε, είναι ένας από τους λόγους που κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα και να προσφέρει στον σύλλογο.

«Είναι πάντα ωραίο να αναγνωρίζει την προσφορά σου ο κόσμος. Προσαρμόστηκα στα νέα δεδομένα πολύ γρήγορα και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για τη στήριξή τους στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά» δήλωσε ο Φαν Πέρσι.