Φέργκιουσον: «Με τη Γιουνάιτεντ… ποτέ δεν ξέρεις»!

Την άποψη πως… και ένα δευτερόλεπτο να απομένει για το φινάλε, κανείς αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.   



Φέργκιουσον: «Με τη Γιουνάιτεντ… ποτέ δεν ξέρεις»!

Τα «σφυριά» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ισοφάρισε και έστειλε την κόντρα σε επαναληπτικό στο «Ολντ Τράφορντ».

«Πλέον, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος όταν παίζει με εμάς. Σίγουρα, με το 2-1 υπέρ της Γουέστ Χαμ, ευχόμασταν να καταφέρουμε να βγούμε σε μια καλή επίθεση. Ο Ράιαν Γκιγκς έκανε την καταπληκτική μπαλιά στον Ρόμπιν και αυτός με το άψογο τελείωμά του έστειλε το ματς σε επαναληπτικό» είπε αρχικά ο Σκοτσέζος τεχνικός του συλλόγου και συνέχισε, αναφερόμενος στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι:

«Είναι μια νέα πρόκληση αυτή στη Γιουνάιτεντ για τον Ρόμπιν. Είναι ώριμος ποδοσφαιριστής και αυτή την ωριμότητα την έχει φέρει και στη δική μας επιθετική γραμμή. Οι εμφανίσεις του είναι εκπληκτικές».