«Ο Μαντσίνι... δεν κρατιόταν»!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιτέθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι, στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, το πρωί της Πέμπτης. Ο Ιταλός τεχνικός, όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στον συμπατριώτη του και όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας: «Δεν κρατιόταν και ήθελε να τον ρίξει κάτω»!   



«Ο Μαντσίνι... δεν κρατιόταν»!

Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να μην είναι από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν στην «πιάτσα». Μπορεί η συμπεριφορά του, πολλές φορές, να έχει εκνευρίσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι δυο τους να έχουν φραστικό επεισόδιο.

Αυτό που έγινε, όμως, την Πέμπτη, φαίνεται ότι κακώς το χρεώνεται ο ποδοσφαιριστής. Ακόμα και το τάκλιν που έχει κάνει στον Σκοτ Σινκλέρ και που σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, έβγαλε εκτός εαυτού τον Μαντσίνι, δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρός λόγος για να έρθουν οι δύο άνδρες στα χέρια.

Οι φωτογραφίες του καυγά δίνουν την εντύπωση πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι αυτός που θέλει να… «παίξουν» ξύλο και ο Μάριο Μπαλοτέλι αντιστέκεται. Αυτό δήλωσε και ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο «SkySports», που τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο Μαντσίνι ήταν έξαλλος με το τάκλιν που έκανε ο Μάριο! Έτρεξε και τον άρπαξε κατευθείαν απ’ τη φανέλα και προσπαθούσε να τον ρίξει στο έδαφος, αλλά δεν μπόρεσε. Ο Μάριο ήταν πολύ δυνατός και αντιστεκόταν. Τότε, όλοι έτρεξαν για να τους χωρίσουν, αλλά ο Μαντσίνι ήταν τόσο εκνευρισμένος που προσπαθούσε να ξεφύγει και να τον αρπάξει ξανά».