Τελείωσε του Μπα στην Τσέλσι!

Δια στόματος Άλαν Πάρντιου ήρθε η είδηση! Ο προπονητής της Νιούκαστλ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Έβερτον για την 21η αγωνιστική, γνωστοποίησε τη συμφωνία του Ντεμπά Μπα με την Τσέλσι στη συνάντηση των δύο πλευρών, το απόγευμα της Τετάρτης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.



Τελείωσε του Μπα στην Τσέλσι!

Τα προβλήματα λύθηκαν, το οικονομικό συμφωνήθηκε, έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και όλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τον Ντεμπά Μπα.

«Είναι τελειωμένη υπόθεση. Θα συνεχίσει στην Τσέλσι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» είπε ο Άλαν Πάρντιου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Νιούκαστλ με την Έβερτον στο «St. James’s Park».

Ο Σενεγαλέζος φορ τα βρήκε σε όλα με τους «μπλε» του Λονδίνου και εντός των επόμενων 24 ωρών, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή!

Ό,τι δεν συνέβη στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών, έγινε στο δεύτερο και καθοριστικό για τη μετακίνηση του παίκτη. Επήλθε, δηλαδή, πλήρης συμφωνία σε όλα τα θέματα.

Από τον ρόλο του Ντεμπά Μπα στην ομάδα, μέχρι το ποσό που θα λάμβανε και για το οποίο είχε δημιουργηθεί μείζον θέμα στην πρώτη επαφή που είχε ο εκπρόσωπό τους με τους ανθρώπους του λονδρέζικου συλλόγου.

Η Τσέλσι επέμεινε, παρά την αρνητική έκβαση της αρχικής κρούσης και από τη στιγμή που το μεσημέρι της Τετάρτης κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νιούκαστλ, καλύπτοντας τα 7,5 εκατ. λίρες της ρήτρας του Μπα για την αποδέσμευσή του, όλα πήραν το δρόμο τους.

Την Πέμπτη, ο παίκτης θα βρεθεί στο «Cobham» για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι  Λονδρέζοι.