Επανασύνδεση με Κόουλ θέλει ο Ρέντναπ

Ο Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που ήθελε την ΚΠΡ να ενδιαφέρεται για τον Τζο Κόουλ και ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε πως σύντομα θα εκδηλώσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, μιλώντας με τον Μπρένταν Ρότζερς.   



Επανασύνδεση με Κόουλ θέλει ο Ρέντναπ

Ο Ρέντναπ, ήταν ο άνθρωπος υπό τις οδηγίες του οποίου, ο Κόουλ πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ πριν αρκετά χρόνια και οι δυο τους, διατηρούν εξαιρετική σχέση.

Στο «Άνφιλντ», ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του προπονητή του και μάλιστα, δεν έχει ξεκινήσει σε κανέναν από τα 20 παιχνίδια των «κόκκινων» στο φετινό πρωτάθλημα.

«Εκτιμώ απεριόριστα τον Τζο. Τόσο σαν ποδοσφαιριστή όσο και σαν άνθρωπο. Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για να συνεργάζεσαι και να τον έχεις στην ομάδα σου. Με ενδιαφέρει η περίπτωσή του κι θα ήθελα να τον φέρω την ΚΠΡ. Θα ήταν ιδανικό για εμάς. Θα μιλήσω με τον Μπρένταν για να μάθω και τις προθέσεις της Λίβερπουλ» ήταν τα λόγια του Χάρι Ρέντναπ.