«Ο Μπαλοτέλι δεν πωλείται»

Πολλά πράγματα μπορεί να οδηγούν τον Μάριο Μπαλοτέλι στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι, όχι όμως και η αγάπη του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σείχη Μανσούρ! Το μεγάλο αφεντικό των «πολιτών» ήταν ξεκάθαρο σε συνομιλία που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως ο Ιταλός φορ δεν πωλείται.   



«Ο Μπαλοτέλι δεν πωλείται»

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη για τον Μάριο Μπαλοτέλι με μόλις ένα γκολ και αρκετές αναταραχές – όπως πάντα – στη σχέση του με τον προπονητή του. Η συμπεριφορά του συνεχίζει να προβληματίζει τον Μαντσίνι που… έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να του φωνάζει πως πρέπει να σοβαρευτεί και να προσέξει το μέλλον του, το οποίο θα είναι στο «Etihad».

«Ο Μάριο δεν τίθεται πως πώληση. Θα μείνει μαζί μας. Ο Σείχης Μανσούρ τον λατρεύει και τον θεωρεί τόσο ταλαντούχο που διαφημίζει τη Σίτι σε ολόκληρο τον κόσμο» δήλωσε ο Μαντσίνι, που αναφέρθηκε στη σχέση τους:

«Η σχέση μου με τον Μάριο είναι εξαιρετική, άσχετα αν κάνει πράγματα που με ενοχλούν. Τον αγαπώ, τον έχω δει να μεγαλώνει και να ωριμάζει, αλλά η επαγγελματική μας σχέση είναι διαφορετική και του το έχω πει. Πρέπει να προσέξει το μέλλον του και να μην το πετάξει στα σκουπίδια».