Ο MVP της Boxing Day! (video)

Μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα πέτυχε το πρώτο του χατ – τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, απέδειξε ότι δεν σταματάει… ποτέ να τρέχει και για ακόμα μια φορά πήρε την Τότεναμ από το χέρι. Με τα τρία γκολ στη νίκη (4-0) επί της Άστον Βίλα, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν είχε αντίπαλο στην ανάδειξή του ως MVP της Boxing Day!   



Ο MVP της Boxing Day! (video)

Μόνο τυχερά μπορούν να αισθάνονται τα «σπιρούνια» που αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει στην ομάδα και έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2016. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο συνεχώς αυξάνεται και ο ίδιος, με συνέπεια και συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του, απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Κόντρα στην Άστον Βίλα για τη Boxing Day, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να σηκώσουν κεφάλι και να πιστέψουν ότι μετά το 8-0 από την Τσέλσι μπορούσαν να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Την αρχή έκανε ο Ντεφό και ο Μπέιλ διοργάνωσε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο «Βίλα Παρκ» για τους οπαδούς της Τότεναμ. Με τρία γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, έγινε ο 5ος Ουαλός που πετυχαίνει χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι «χωριάτες», δέχθηκαν συνολικά 12 γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 1958.

Ό,τι κι αν προσπαθήσουμε να σας γράψουμε, απλά θα χαλάσει τη μαγεία της εικόνας. Αξιοζήλευτη, αν μη τι άλλο, η ενέργειά του στο δεύτερο γκολ των Λονδρέζων, με τον τρόπο που σπρώχνει τη μπάλα μπροστά για να καταλήξει να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Απολαύστε τα γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ!