Ρίχνει τους τόνους ο Γουίλιαμς

Καμία πρόθεση να χτυπήσει στο κεφάλι τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δεν είχε ο Άσλεϊ Γουίλιαμς στην ισοπαλία (1-1) της Σουόνσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο άσος των «κύκνων», τόνισε ότι προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ολλανδό, αλλά αυτός ήταν εκνευρισμένος μόλις σηκώθηκε από το έδαφος.



Ρίχνει τους τόνους ο Γουίλιαμς

Ο Γουίλιαμς, κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τις δηλώσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που νωρίτερα είχε ξεσπάσει λέγοντας πως «θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ή να του προκαλέσει ζημιά στον αυχένα με τόσο δυνατό χτύπημα της μπάλας».

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, όπως και ο κ. Φέργκιουσον. Έχω κι εγώ άποψη και προσπάθησα από την πρώτη στιγμή μόλις σηκώθηκε από το έδαφος ο Ρόμπιν, να του ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήταν εκνευρισμένος και προκάλεσε ένταση. Ασφαλώς και δεν ήθελα να τον πετύχω όταν κλώτσησα τη μπάλα. Αντιλαμβάνομαι όμως πως έχει δίκιο γιατί κι εγώ θα είχα σηκωθεί με νεύρα αν με είχε χτυπήσει κάποιος με τη μπάλα στο κεφάλι, όντας πεσμένος στο έδαφος» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.