Τίτλοι τέλους για την «παλιά φρουρά»

Σεζόν επιτυχημένες, τίτλοι αμέτρητοι. Οι Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Ρίο Φέρντιναντ ετοιμάζονται να βάλουν τέλος στην παρουσία τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το προσεχές καλοκαίρι, και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για να βρει τους αντικαταστάτες των …γερόλυκων.



Τίτλοι τέλους για την «παλιά φρουρά»

Με βάση τα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο, ο Σκόουλς δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στα γήπεδα και σκέφτεται πολύ σοβαρά την –οριστική του- απόσυρση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη «Daily Mail», ο Σκόουλς έχει αποκαλύψει σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος πως θα αποχωρήσει το Μάιο.

Την ίδια στιγμή, ο Φέργκιουσον ξέρει πως και η κλεψύδρα του Ράιαν Γκιγκς δεν έχει πολύ …υπόλοιπο και ο Ουαλός άσος σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Όλα αυτά, την ώρα που το θέμα του Φέρντιναντ εξακολουθεί να απασχολεί τους παράγοντες του συλλόγου. Το συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος δύσκολα θα παραμείνει στο «Old Trafford». Με δεδομένη τη συχνή απουσία του Βίντιτς –τα τελευταία χρόνια- εξαιτίας τραυματισμών, ο Φέργκιουσον καταστρώνει τα πλάνα του για τους αντικαταστάτες των γερόλυκων, κυρίως για τα μετόπισθεν.