Τέλος στην κόντρα Γουόρνοκ – Μπενίτεθ

Ούτε ψυχρά πρόσωπα, ούτε αδιαφορία. Όσοι περίμεναν να δουν πως θα αντιδράσουν οι Νιλ Γουόρνοκ και Ράφα Μπενίτεθ πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Λιντς με την Τσέλσι στο Capital One Cup, έμειναν έκπληκτοι από την καλή διάθεση που επέδειξαν οι δύο προπονητές, αφήνοντας τη μεταξύ τους κόντρα στο παρελθόν.   



Τέλος στην κόντρα Γουόρνοκ – Μπενίτεθ

Οι δυο τους, ήταν αμίλητοι έπειτα από τον Μάιο του 2007. Τότε ο Νιλ Γουόρνοκ, στο «τιμόνι» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τότε, είχε κατηγορήσει τον Μπενίτεθ που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, ότι είχε παρατάξει αδύναμη ενδεκάδα κόντρα στη Φούλαμ, με αποτέλεσμα οι «cottagers» να νικήσουν, να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ και να υποβιβαστεί η Σέφιλντ.

Ο νυν κόουτς της Λιντς είχε δηλώσει ότι δεν θα συγχωρούσε ποτέ τον Ισπανό συνάδελφό του, με τον Μπενίτεθ να αποστέλλει προειδοποίηση στον Γουόρνοκ περί των προθέσεών του να κινηθεί νομικά αν συνέχισε να ασχολείται μαζί του.

Το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, στο «Elland Road». Ήταν αποφασισμένοι να επιδείξουν επαγγελματισμό και να δείξουν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει. Κάπως έτσι έγινε, λοιπόν.

Ο Νιλ Γουόρνοκ, έκανε το πρώτο βήμα και πήγε στον πάγκο των «μπλε» για να χαιρετήσει τον Μπενίτεθ. Με ένα πλατύ χαμόγελο, οι δύο προπονητές έδωσαν τα χέρια και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον «καλή επιτυχία».

Η ευχή, πάντως, που έγινε πραγματικότητα, ήταν αυτή του προπονητή της Λιντς που είδε την ομάδα του να χάνει με σκορ 5-1 από την Τσέλσι.