Ο Ρανιέρι θέλει τον Μπέκαμ στη Μονακό

Δια στόματος του προπονητή της ομάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Μονακό για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ που έμεινε ελεύθερος από την Λ.Α. Γκάλαξι.   



Ο Ρανιέρι θέλει τον Μπέκαμ στη Μονακό

Ο Άγγλος σούπερ σταρ έριξε τίτλους τέλους στην παρουσία του στα γήπεδα της Αμερικής έπειτα από πέντε χρόνια θητείας στο Λος Άντζελες και πλέον είναι ελεύθερος και περιζήτητος.

Το τηλέφωνό του χτυπάει ανελλιπώς και καθημερινά και μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, είναι η Μονακό. Παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και ασφαλώς παίρνει τον τίτλο του… αουτσάιντερ για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της απόκτησης του «Μπεκς», δεν τα παρατάει.

«Ο Μπέκαμ παραμένει παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει και με κάνει να τον παρακολουθώ. Θα βοηθούσε σε πολλούς τομείς και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αν ερχόταν σε εμάς. Θα μπορούσε να μεταδώσει την ποδοσφαιρική του εμπειρία και σοφία στα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα» είπε ο κόουτς των Μονεγάσκων, Κλαούντιο Ρανιέρι.