Ο MVP της 17ης αγωνιστικής (videos)

Ο Σάντι Καθόρλα έλαμψε στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας χατ – τρικ στο επιβλητικό (5-2) πέρασμα της Άρσεναλ από το «Μαντέσκι», στην αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ.



Ο MVP της 17ης αγωνιστικής (videos)

Και μόνο λόγω όσων είχαν συμβεί στα τέλη Οκτωβρίου, στην ίδια αναμέτρηση, στο ίδιο γήπεδο, αλλά για το Capital  One Cup, το ματς έκρυβε κινδύνους για τους «κανονιέρηδες».

Ο Καθόρλα, με ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα και τρία γκολ, «καθάρισε» για την Άρσεναλ και της έδωσε τους τρεις βαθμούς με τους οποίους αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Έχοντας δει τον Λούκας Ποντόλσκι να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 32’, το 35ο και το 60ο λεπτό, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το προβάδισμα που είχαν πάρει οι Λονδρέζοι, χάρη στον Καθόρλα, ήταν και ο λόγος που ουσιαστικά δεν αγχώθηκαν οι παίκτες του Βενγκέρ όταν η Ρέντινγκ κατάφερε σε διάστημα ελάχιστων λεπτών να μειώσει σε 4-2.

Με αυτό το χατ – τρικ, ο Καθόρλα έγινε μόλις ο τρίτος Ισπανός ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ματς, στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.


REA0ARS2  @SpheraChannel από SpheraChannel


REA0ARS3  @SpheraChannel από SpheraChannel


REA0ARS4  @SpheraChannel από SpheraChannel