Πραντέλι: «Καλά κάνει ο Μαντσίνι»

Σωστούς χαρακτήρισε ο Τσέζαρε Πραντέλι, τους χειρισμούς του Ρομπέρτο Μαντσίνι όσον αφορά τον Μάριο Μπαλοτέλι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας τόνισε ότι ο νεαρός επιθετικός πρέπει να αρχίσει να υπακούει τον τεχνικό του στους «πολίτες», προκειμένου να μην καταστρέψει το μέλλον του.



Πραντέλι: «Καλά κάνει ο Μαντσίνι»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται σε… διαρκή κόντρα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και πλέον, ισχύει το ίδιο και στις σχέσεις του με τη διοίκηση των Πρωταθλητών Αγγλίας, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές οδηγούνται στα δικαστήρια για ένα… πρόστιμο. Ο Ιταλός κόουτς της Σίτι επισημαίνει συνέχεια ότι ο διεθνής άσος πρέπει να βάλει μυαλό και να σταματήσει να χαραμίζεται με τις βλακώδεις ενέργειές του, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να συμφωνεί απόλυτα.

«Ο Μαντσίνι χειρίζεται πολύ καλά την περίπτωσή του. Ο Μπαλοτέλι πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να τον ακούει και να εκτελεί σωστά τις οδηγίες και τις εντολές του. Όλα εξαρτώνται από τον Μάριο. Ένας προπονητής μπορεί μόνο να του δώσει κίνητρο και να τον κάνει να εντείνει την προσπάθειά του για να γίνει καλύτερος. Ο παίκτης είναι αυτός που αποφασίζει τι θέλει να κάνει» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας.