Έξαλλα τα αδέρφια Φέρντιναντ!

Την οργή των αδερφών Φέρντιναντ προκάλεσε η ποινή «χάδι» της UEFA προς τους Σέρβους για τα επεισόδια στον αγώνα των εθνικών ομάδων Νέων, με την Αγγλία, στο Κρούσεβατς, τον περασμένο Οκτώβριο, από τη στιγμή που θίχτηκε θέμα ρατσιστικής επίθεσης!



Έξαλλα τα αδέρφια Φέρντιναντ!

Οι Άντον και Ρίο Φέρντιναντ, από την κόντρα τους με τον Τζον Τέρι, εμφανίζονται πλέον ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα του ρατσισμού.

Στο άκουσμα της τιμωρίας της UEFA στους Σέρβους, τα αδέρφια εμφανίστηκαν εξαγριωμένα.

Αυτό, είχε να κάνει κυρίως με το χρηματικό πρόστιμο προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας που ήταν μικρότερο ακόμα και από αυτό που επιβλήθηκε το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Euro, στον Νίκλας Μπέντνερ για παραβίαση κανονισμών με διαφήμιση σε στοιχηματική εταιρεία που τον χορηγούσε.  

«Η UEFA δείχνει τελικά πως δεν είναι καθόλου σοβαρή με τις ποινές που επιβάλει. Ίσως τελικά την ενοχλεί περισσότερο ένας χορηγός παρά το φαινόμενο του ρατσισμού» έγραψε στο twitter, ο αμυντικός της ΚΠΡ, Άντον, ενώ ο Ρίο σχολίασε:

«Καθόλου σοβαρή η UEFA. Οι προειδοποιήσεις και οι τιμωρίες της πραγματικά δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στις ομοσπονδίες, τις ομάδες και τους οπαδούς».