Εξετάζεται το νέο αίτημα για το Χίλσμπορο!

Στο Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να εξεταστεί, θα μεταφερθεί το αίτημα που κατατέθηκε για την ακύρωση της αρχικής ετυμηγορίας για τα αίτια θανάτου των 96 οπαδών της Λίβερπουλ στο Χίλσμπορο! Για τις 19 του μηνός προγραμματίστηκε η ακρόαση.



Εξετάζεται το νέο αίτημα για το Χίλσμπορο!
Ο Γενικός Εισαγγελάς, Ντομινίκ Γκριβ, ήταν αυτός που είχε γνωστοποιήσει την κατάθεση του αιτήματος και κατέβαλε προσπάθεια ώστε να μην απορριφθεί.

Λόγω της απόδειξης – μέσω των ερευνών – ότι τουλάχιστον 41 άτομα θα μπορούσαν να έχουν βγει σώα από τις εξέδρες του Χίλσμπορο, αν τους είχαν παρασχεθεί πιο γρήγορα οι πρώτες βοήθειες, ο Γκριβ κυνήγησε το θέμα και όπως φαίνεται, πέτυχε τον πρώτο στόχο.

Να γίνει, δηλαδή, ακρόαση από το Ανώτατο Δικαστήριο, ώστε να ανατραπεί η ετυμηγορία που ισχύει για τα αίτια θανάτου των 96 οπαδών του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ. Το αίτημά του θα εξεταστεί στις 19 του μηνός

Μαζί με αυτή την εξέλιξη, αναμένονται και νέες έρευνες από τα αρμόδια όργανα!

Οι οικογένειες των αδικοχαμένων οπαδών της Λίβερπουλ, τη 15η Απριλίου 1989, βλέπουν τον αγώνα όλων αυτών των χρόνων να ανταμείβεται και πλέον, κάθε εξέλιξη αποτελεί και ένα ακόμα βήμα προς την απονομή δικαιοσύνης μετά τη δικαίωση που επήλθε στο θέμα της «Sun».