Επίδειξη ανωτερότητας από Φέρντιναντ

Καμία διάθεση να ανοίξει νέα κόντρα με τον Άσλεϊ Κόουλ και την οικογένειά του, δεν έχει ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο Άγγλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημερώθηκε για τα tweets της μητέρας και του αδερφού του αριστεροπόδαρου άσου της Τσέλσι για το χτύπημα που δέχθηκε στο «Etihad» από κέρμα, αλλά τα άφησε ασχολίαστα…



Επίδειξη ανωτερότητας από Φέρντιναντ

Οι Φέρντιναντ και Κόουλ έχουν πολλά προηγούμενα, κυρίως λόγω της κόντρα του Άντον με τον Τζον Τέρι και τη ρατσιστική επίθεση με την οποία είχε επιβαρυνθεί ο αρχηγός των «μπλε», τον Οκτώβριο του 2011.

Ο Άσλεϊ Κόουλ είχε πάρει το μέρος του συμπαίκτη και καλού του φίλου στη διαμάχη με τα αδέρφια Φέρντιναντ, καταθέτοντας υπέρ του αρχηγού των Λονδρέζων, τόσο το καλοκαίρι στο δικαστήριο, όσο και αργότερα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν θέλει πλέον ούτε να ασχολείται μαζί του και αυτό έκανε και με την οικογένεια του Κόουλ, έπειτα από τα προκλητικά tweets της μητέρας και του αδερφού του για το κέρμα που δέχθηκε μετά το νικητήριο (3-2) γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάτι Κόουλ, έγραψε στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι «μου έφτιαξε τη μέρα ο τύπος που πέταξε το κέρμα στον Φέρντιναντ! Ακριβώς στο στόχο», ενώ η μητέρα του συμπλήρωσε: «δώστε μετάλλιο στον οπαδό που του πέταξε το κέρμα»!

Καμία απάντηση δεν πήραν, όμως, από τον έμπειρο αμυντικό των «κόκκινων διαβόλων»…