«Θα το πιστέψουμε… όταν το διαβάσουμε»!

Σήμερα το πρωί, βλέποντας τους τίτλους στις εφημερίδες, θα καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές της Μπράντφορντ τι ακριβώς πέτυχαν το βράδυ της Τρίτης, πετώντας εκτός συνέχειας του Λιγκ Καπ, την Άρσεναλ, όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας, Φιλ Πάρκινσον!



«Θα το πιστέψουμε… όταν το διαβάσουμε»!

Οι «Bantams», παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν γκολ από τους «κανονιέρηδες» στο 88ο λεπτό της κανονικής διάρκειας (1-1) της μεταξύ τους αναμέτρησης, δεν φοβήθηκαν ούτε λεπτό ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να γυρίσει. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα και στα πέναλτι, η Μπράντφορντ έγραψε ιστορία.

«Το μέγεθος της επιτυχίας, νομίζω ότι θα το αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές μου μόλις διαβάσουν τους τίτλους στις εφημερίδες. Τότε θα καταλάβουν τι ακριβώς έκαναν» είπε αρχικά ο Πάρκινσον και συνέχισε:

«Η διαφορά επιπέδου, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό, αφού βρισκόμαστε στην τέταρτη κατά σειρά κατηγορία, είναι τεράστια. Δεν θέλω να σταθώ στα πέναλτι γιατί εκεί παίζει ρόλο και η τύχη. Αλλά σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, ήμασταν εξαιρετικοί. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης τρία λεπτά προτού τους πετάξουμε εκτός στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Είθε αυτή η επιτυχία να είναι απλά η αρχή… Θέλω να ξαναβάλουμε τη Μπράντφορντ στον χάρτη! Να φτιάξουμε μια ομάδα για την οποία όλοι οι οπαδοί της θα είναι περήφανοι».