Νέες έρευνες για το Χίλσμπορο

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Ντομινίκ Γκριβ, επιβεβαίωσε ότι έχει κατατεθεί αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο για την ακύρωση της αρχικής ετυμηγορίας περί των αιτιών θανάτου των 96 οπαδών της Λίβερπουλ στην τραγωδία του Χίλσμπορο και έτσι, ξεκινούν νέες έρευνες για να λάμψει η αλήθεια!



Νέες έρευνες για το Χίλσμπορο

Η προσπάθεια των οικογενειών των 96 θυμάτων συνεχίζεται και όπως φαίνεται, από τις εξελίξεις, μετά την αρχική δικαίωση στο θέμα της «Sun», θα έλθει και η δικαιοσύνη!

Η διαπίστωση ότι εκείνη την αποφράδα μέρα της 15ης Απριλίου, 1989, στο γήπεδο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τουλάχιστον 41 άτομα θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν τους είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες πιο άμεσα, είναι και ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες έρευνες το προσεχές διάστημα.

Όπως γνωστοποίησε ο Γενικός Εισαγγελέας, Ντομινίκ Γκριβ, «έχω ήδη καταθέσει το αίτημά μου στο Δικαστήριο για τη διαγραφή της αρχικής ετυμηγορίας των αιτιών θανάτου των 96 θυμάτων», ενώ, ανέφερε ότι «περιμένω πλέον την ακρόαση της υπόθεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο».