Τουρέ: «Θα μας πεισμώσει η ήττα»

Μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις, οι άνθρωποι γεμίζουν με δύναμη και αυτό περιμένει να δει από τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιάγια Τουρέ, μετά την ήττα (3-2) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που άφησε τους «πολίτες» στο -6 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.



Τουρέ: «Θα μας πεισμώσει η ήττα»

Ο τρόπος με τον οποίο οι Πρωταθλητές Αγγλίας έχασαν το μεγάλο ντέρμπι με το γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στις καθυστερήσεις, «πόνεσε» πολύ τους παίκτες και τον προπονητή της Σίτι.

 Ο Γιάγια Τουρέ, που πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ της ομάδας του, έκανε λόγο για ήττα που μπορεί να βγάλει πιο δυνατούς τους παίκτες, στοχεύοντας στην αντεπίθεση που μπορεί να έρθει με το πείσμα.

«Τώρα οφείλουμε να εμφανιστούμε ακόμα πιο πεισμωμένοι για επιτυχία. Στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί κι εμείς έχουμε αυτή τη δύναμη για να ξεπεράσουμε την ήττα και να αντιδράσουμε. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Όταν είσαι στην κορυφή, όλοι θέλουν να σε ρίξουν από εκεί και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Η χρονιά θα είναι δύσκολη και πρέπει να μείνουμε δυνατοί μέχρι το τέλος» είπε ο Ιβοριανός μέσος.