Αποθέωση από Εβρά

Μέλι… έσταζε από το στόμα του Πατρίς Εβρά, σε αναφορά που έκανε στους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ μετά τη νίκη (3-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σίτι, στο «Etihad»! Ο Γάλλος μπακ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, τονίζοντας τη «δίψα» για τίτλους που διακρίνει στα πρόσωπά τους.



Αποθέωση από Εβρά

Οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του ντέρμπι του Μάντσεστερ, το μεσημέρι της Κυριακής, με τον Άγγλο φορ να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Ολλανδό, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις, να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στους «κόκκινους διαβόλους».

«Ο Ρόμπιν είναι φοβερός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν πέτυχε το χατ – τρικ κόντρα στη Σαουθάμπτον, είχε χάσει και πέναλτι. Το πρώτο πράγμα που έκανε τότε στα αποδυτήρια, ήταν να ζητήσει συγγνώμη από όλους μας για το χαμένο πέναλτι. Βλέπεις στο πρόσωπό του και διακρίνεις στην προσωπικότητά του, τη “δίψα” για διάκριση και τίτλους. Δεν θέλει απλά να σκοράρει. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίρνει νίκες» είπε ο Εβρά για τον Φαν Πέρσι και συνέχισε, μιλώντας για τον Ρούνεϊ:

«Στην αρχή της σεζόν ασκήθηκε πολλή κριτική στον Γουέιν για την αποχή του από το σκοράρισμα. Την περασμένη εβδομάδα με τη Ρέντινγκ πέτυχε δύο γκολ και τώρα, κόντρα στη Σίτι πέτυχε άλλα δύο. Είναι σπουδαίος και πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς».